0733 30 30 28
Stödchatt Börja chatta Chatten är helt anonym

Hjälp oss Hjälpa

Swish: 123 900 71 21
Bankgiro: 900 71 21

Dagligen hjälper vi våldsutsatta personer som drabbas av våld. De flesta hjälpsökande vi möter på Freezonen är utsatta kvinnor med eller utan barn. Anledningen till kontakt med oss är oftast våld i en nära relation, där nuvarande eller tidigare pojkvän eller man utövar våld, eller våld och hot som utövas av den egna familjen och släkten. Vi träffar flickorna, kvinnorna och de våldsutsatta mitt i krisen. Det är inte lätt att berätta om sin utsatthet men vi är här för att lyssna. Många flickor, kvinnor och barn behöver fly och det stöd och hjälp som samhället erbjuder räcker inte till. När du ger en gåva bidrar du till att vår verksamhet kan fortsätta att hjälpa utsatta.

#hjälposshjälpa

Om du ger en gåva till Freezonen med en summa över 100kr blir du automatiskt stödmedlem. Vill du läsa mer om  Bli medlem.

 

Skattereduktion för gåvor

Från och med den 1 juli 2019 kan du få upp till  1 500 kronor i skattereduktion för gåvor som du har gett till godkända gåvomottagare vilket Freezonen är. Du behöver maila ditt personnummer till oss och godkänna vår GDPR för att vi skall kunna hantera information till Skatteverket.

För att kunna få skattereduktionen ska vissa förutsättningar vara uppfyllda.

Läs mer om skattereduktion här

Tack för din hjälp!