top of page
Image by Priscilla Du Preez 🇨🇦

 Bli månadsgivare 

Din månadsdonation gör oss starkare

Genom att bli månadsgivare för Freezonen bidrar du direkt till att stödja flickor och kvinnor som har drabbats av brott. Ditt stöd gör det möjligt för oss att fortsätta vårt viktiga arbete - att erbjuda stöd och resurser till dem som mest behöver det.

Varje månad kan du vara den som bidrar till att förändra livet för någon som kämpar för att ta sig tillbaka efter utsatthet. Bli en del av Freezonens gemenskap som månadsgivare. Du kommer inte bara att bidra med finansiellt stöd, utan du kommer också att vara en del av en rörelse som står för hopp, återhämtning och empowerment för flickor och kvinnor. Även det minsta bidraget gör en stor skillnad. Ditt engagemang betyder allt.

Att bli månadsgivare är enkelt, genom att fylla i formuläret här nedan kan du bestämma din månatliga donation. Ditt bidrag kan starta på 100, 200, 300 kr per månad. Tillsammans kan vi bygga en värld där ingen kvinna behöver känna sig ensam i sin kamp.

 

Tack för att stödja Freezonen och för att du väljer att göra skillnad.

OBS! Av tekniska skäl har månadsgivarsystemet inte kommit igång. Därför ber vi er om tålamod och att ni kan donera på nedan knapp för ett engångsbelopp.

Image by Omar Lopez

 Gör skillnad som månadsgivare   och gör vårt samhälle bättre 

bottom of page