Stöd oss

Din gåva gör skillnad  

SWISH – 123 06 80496  
Bankgiro – 5761 3515

När du ger en gåva till Freezonen bidrar du till att våldsutsatta får någon att prata med, någon som står upp för dem och någon som kämpar för deras rättigheter!

Vi hjälper utsatta att ta tillbaka makten över sina liv. Freezonen är en idéburen politiskt och religiöst oberoende förening som finansieras av stöd från privatpersoner, kommuner, företag och bidragsgivare.

Det är många som söker sig till vår stödverksamhet och din gåva gör det möjligt för oss att hjälpa fler. Tack för att du stödjer vår verksamhet.   

Medlemsansökan

Som medlem bidrar du till att stärka Freezonens röst i kampen för flickors och kvinnors jämstäldhet, samt för att stärka vårt samhälle fri från våld. Du får du ta del av vårt nyhetsbrev som skickas ut kvartalsvis och du får inbjudan till olika evenemang och andra aktiviteter inom verksamheten. Du har även rösträtt vid vårt årsmöte, som är föreningens högsta beslutande organ. Student upp till 25 år 50 kr/år, övriga 100 kr/år.

Medlemsavgiften betalar du in via Swish 1230680496 eller bankgiro 5761-3515. Glöm inte att uppge namn och e-mail adress vid inbetalning. Vi skickar ett mail till dig, där du kan kontrollera uppgifterna och bekräfta GDPR. När vi har mottagit bekräftelsen blir du medlem. Medlemskap är från 1/1-31/12. 

Tack  vare stöd från privatpersoner, föreningar och företag samt   Ystad, Sjöbo, Skurup och Tomelilla kommun samt projektmedel från olika bidragsgivare har vi möjlighet att bedriva och utveckla Freezonen, kvinno-tjej-brottsofferjouren som arbetar både lokalt, regionalt och nationellt.

Har du frågor eller funderingar, kontakta oss på 0733 30 30 28 eller info@freezonen.se