Promenad för att uppmärksamma utsatta kvinnor

Anders Hessman, Patrik Johansson och Martin Rintala fick i Januari idéen att promenera så långt de bara kan på 24 timmar. Promenaden utgick ifrån Trelleborg och målet var att gå till Ystad och vidare. Syftet med promenaden var att uppmärksamma utsatta kvinnor och pengarna de samla in skulle gå oavkortat till Freezonen. 

Promenaden gick att följa via sociala medier. Där uppmuntrande de sina vänner och bekanta att swisha 5 kronor eller mer för varje timme de promenerade. Totalt gick de 3 vännerna 77 km och 67742 steg och samlade ihop 10.000 kr!

#Hjälposshjälpa

Vi på Freezonen är djupt tacksamma för den generösa insamlingen. Bidraget skall användas för att fortsätta bedriva förebyggande arbete och stärka kvinnor genom stöd och samtal. Pengarna kommer även användas till att uppmärksamma människors rättigheter i samhället och belysa våld i nära relationer. 

Vi vill än en gång tacka de eldsjälar som hjälper oss och andra jourer i landet. Vill du också hjälpa oss att hjälpa andra kan du ge en gåva till vår verksamhet. 

Swish: 123 900 71 21

Bankgiro: 900 71 21